LASTEN TOIMINTA KOOSTUU

MIX-ILTA

Joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina pidetään helluntaiseurakunnalla toiminnallinen Mix-ilta, joka on tarkoitettu n. alle 13 vuotiaille. Mix-illan ohjelmaan kuuluu mm. hengellinen opetus, toimintapisteitä, kilpailuja ja tarjoilua.

LEIRITOIMINTA

Kesäisin järjestämme leirin 6-13 vuotiaille. Leirin ohjelmaan kuuluu mm. nuotio iltoja, raamatun kertomuksia, saunomista ja uintia, ohjattuja tehtäviä, pelejä ja kilpailuja. Eli luvassa on paljon mukavaa yhdessäoloa luonnon helmassa.

Huom! Leiri on täynnä eikä leirille voi enää ilmoittautua.

Lasten Leiri 2022

Lasten leiri järjestetään 15.-17.7. 2022 Saunaniemessä ja Ilmoittautuminen leirille on alkanut. Voit ilmoittaa leiriläisen täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen ja lähettämällä täytetyn kaavakkeen sähköpostitse osoitteeseen leifrautiainen@gmail.com. Kaavakkeen voi täyttää suoraan myös tietokoneella. Lataa kaavake koneellesi ja avaa se esim. Adobe Reader:llä tai vastaavalla. Täytä kaavake ja tallenna koneellesi. Lähetä täytetty kaavake sähköpostitse. Voit myös halutessasi tulostaa kaavakkeen ja postittaa meille osoitteeseen Koski-Jaakonkatu 71, 81700 Lieksa.

Lataa kaavake tästä

Lataa leiri-info tästä

TAIDEKERHO
Taidekerho 5 – 13 vuotiaille torstaisin helluntaiseurakunnan kerhohuoneessa.

LAPSITYÖN PÄÄVASTUUKANTAJA

Anna Jääskeläinen
puh. 045 144 9902

KUVIA LASTEN TAPAHTUMISTA