Se löytyi -missio tavoittaa suomalaiset

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.


MISSIO2022 DIAKONIA

Se löytyi -mission diakoniatyö haastaa seurakuntia ja kristittyjä kohtaamaan eri ikä- ja kohderyhmissä olevia yksinäisiä: senioreita, aikuisia, nuoria sekä maahanmuuttajia. Diakoninen työ perustuu kristilliseen lähimmäisenrakkauteen. Usko ja pelastuksen ilo synnyttävät halun auttaa lähimmäistä. Käytännön teot tukevat evankeliumin sanomaa.

Diakoniatyö tuo Jeesuksen rakkautta esille ystävyyden ja kohtaamisten kautta. Yksinäisyydestä kärsiviä ihmisiä rohkaistaan yhteyteen ja samalla tarjotaan heille mahdollisuutta tulla mukaan seurakunnan toimintaan. Mission diakoniatyöhön kutsutaan seurakuntien vapaaehtoisia kehotuksella: ”Nyt on mahdollisuus auttaa ja palvella, tule mukaan: Sydän Jumalalle, käsi kohti lähimmäistä.”

Mission diakoniatyö on lähtölaukaus seurakuntien toiminnoille, jotka voivat jatkua pitkään mission jälkeen eri paikkakunnilla. Neljä videota kutsuu juuri sinut mukaan tärkeään työhön. Videot antavat esimerkkejä ja kannustusta yksinäisten kohtaamiseen. Sinulle ja ryhmällesi jää tehtäväksi miettiä ja suunnitella juuri omalle paikkakunnallesi sopiva työmuoto.

KATSO KOULUTUSVIDEOITA


Lue lisää Se löytyi -missiosta klikkaamalla kuvaa.